Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Dostępność
dostępne
(4)
Placówka
Filia nr 2 (Ryszki)
(2)
Filia nr 3 (Kasprowicza)
(1)
Filia nr 19 (Kilińskiego)
(1)
Autor
Mirkowski Jarosław
(2)
Baranowska Katarzyna
(1)
Ujma Karol
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(3)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Desery
(1)
Kucharstwo
(1)
Ryby
(1)
Surówki i sałatki
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 3 (Kasprowicza)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 2 (Ryszki)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Filia nr 19 (Kilińskiego)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Czytelnia naukowa udostępnione (Sobieskiego)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Książka
W koszyku
Forma i typ
Temat
Opis zawartości: Ryby - kucharstwo i przetwórstwo
Symbol UKD: 641.5
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 2 (Ryszki)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Czytelnia naukowa udostępnione (Sobieskiego)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej