Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(2)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Filia nr 2 (Ryszki)
(1)
Czytelnia filii nr 18 (Gwarecka)
(1)
Czytelnia naukowa udostępnione (Sobieskiego)
(1)
Autor
Gumowska Irena
(1)
Kobyliński Szymon (1927-2002)
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(1)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(1)
1989-2000
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kuchnia polska
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Kuchnia polska regionalna / autor wstępu Irena Gumowska ; ilustracje Szymon Kobyliński. - Łomża : Stopka, 1997. - 493, [3] strony, 37 stron tablic : rysunki ; 21 cm.
Dziedzina i ujęcie
Wydawca: Stopka
Opis zawartości: Kuchnia podlaska Kuchnia kurpiowska Kuchnia polska Kuchnia regionalna Kuchnia mazowiecka
Symbol UKD: 641.5(438)
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 5 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 1 (Maciejkowice)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Filia nr 2 (Ryszki)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Filia nr 9 (Prusa)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Czytelnia filii nr 18 (Gwarecka)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Czytelnia naukowa udostępnione (Sobieskiego)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej