Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Filia nr 18 (Gwarecka)
(1)
Autor
Ambros Wiesław
(1)
Bilska Andżelika
(1)
Grabińska-Szczęśniak Anna
(1)
Karpińska Renata
(1)
Kiereś Małgorzata (1956- )
(1)
Półka Joanna
(1)
Skonieczna-Gawlik Dobrawa
(1)
Szymanderska Hanna
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kuchnia regionalna
(1)
Produkt regionalny
(1)
Temat: miejsce
Województwo śląskie (1999- )
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej