Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje informacyjne
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia filii nr 5 (pl.Mickiewicza)
(1)
Autor
Halbański Maciej Erwin (1912-1981)
(1)
Rok wydania
1980 - 1989
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kucharstwo
(1)
Żywność
(1)
Gatunek
Encyklopedia
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Leksykon sztuki kulinarnej / Maciej Erwin Halbański. - Warszawa : Watra, 1983. - 218, [6] s., VIII s. tabl.kolor. : rys. ; 24 cm.
Gatunek
Wydawca: Watra
Symbol UKD: 641.5+664](03)
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 4 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 3 (Kasprowicza)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Filia nr 19 (Kilińskiego)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Czytelnia filii nr 5 (pl.Mickiewicza)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 641 (1 egz.)
Czytelnia naukowa udostępnione (Sobieskiego)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej