Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Czytelnia naukowa udostępnione (Sobieskiego)
(1)
Autor
Bertall (1820-1882)
(1)
Brillat-Savarin Anthelme (1755-1826)
(1)
Guze Joanna (1917-2009)
(1)
Zawadzki Wacław
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(1)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura francuska
(1)
Temat
Gastronomia
(1)
Kucharstwo
(1)
Kultura stołu
(1)
Temat: miejsce
Francja
(1)
Gatunek
Esej
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(1)
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Przynależność kulturowa
Gatunek
Dziedzina i ujęcie
Opis zawartości: Kultura stołu Kucharstwo - historia - Francja - 19-20 w Francja - gastronomia - historia - 19-20 w Życie codzienne - Francja - 19-20 w
Symbol UKD: 392:641/642](44)"17/18"
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia naukowa udostępnione (Sobieskiego)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 39 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej