Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia naukowa (Sobieskiego)
(1)
Autor
Zalewski Stanisław
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Gastronomia
(1)
Żywność
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Forma i typ
Opis zawartości: Skrobia - kucharstwo i przetwórstwo Ciasta - kucharstwo i przetwórstwo Ryby - kucharstwo i przetwórstwo Przyprawy - kucharstwo i przetwórstwo Kelnerstwo Mleko - kucharstwo i przetwórstwo Mięso - kucharstwo i przetwórstwo Motylkowe - kucharstwo i przetwórstwo Żywność - technologia - higiena Jajka - kucharstwo i przetwórstwo Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo Tłuszcze - kucharstwo i przetwórstwo Kucharstwo - technologia Gastronomia - bezpieczeństwo i higiena pracy Grzyby - kucharstwo i przetwórstwo Żywność - higiena
Symbol UKD: 641.5+664](075.8)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia naukowa (Sobieskiego)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej